Menu
Your Cart

Vivax ACP-24FS70AERIs R410a

Vivax ACP-24FS70AERIs R410a
Vivax ACP-24FS70AERIs R410a
Vivax ACP-24FS70AERIs R410a
Vivax ACP-24FS70AERIs R410a
Vivax ACP-24FS70AERIs R410a
90,430ден.
90,430ден.
  • Шифра: 24FS70AERIs
Сподели
Максимален капацитет за греење (kW) 8,65
Максимален капацитет за ладење (kW) 8,53
Минимален капацитет за греење (kW) 1,52
Минимален капацитет за ладење (kW) 0,69
Номинална влезна грејна моќност (W) 2000
Номинална влезна моќност за ладење (W) 2340
Номинален капацитет за греење (kW) 7,62
Номинален капацитет за ладење (kW) 7,03
Работна површина за време на загревањето (W) 0 °C ≤ T ≤ 30 °C
Работна област за време на ладењето 17 °C ≤ T ≤ 30 °C
Проценето оптоварување за греење (W) 5700
Проценето оптоварување за ладење (W) 7000
SCOP коефициент 4
SEER коефициент 6,1
Боја на уредот Бело
Бучава (dB(A)) - UJ 39,5 / 37,5 / 34,5
Бучава (Db(A)) - VJ ≤ 58,5
Димензии на пакувањето (мм) - UJ 490 x 510 x 2000
Димензии на пакетот (мм) - VJ 995 x 398 x 740
Димензии на уредот (mm) - UJ 405 x 405 x 1775
Димензии на уредот (мм) - VJ 890 x 342 x 673
Функции 1W мирување; Ноќен режим; Функција за заштеда на енергија; Филтер за прав; Самочистење; Златен слој; Заштитен капак на вентилот; Интелигентно одмрзнување; Откривање и прикажување на грешки; Сензор за истекување на течноста за ладење; Почнувајќи од низок напон; Функција за итна работа; Ладење на температура од -15 °C; Греење на температури од -15°C и -20°C; Рачна контрола; Бескошумно управување; 3 брзини на проток на воздух; Двонасочна дренажа на кондензат; Замав за автомобил; Меморирање на позицијата на рутерот; Автоматски режим на работа; Меморија на последниот режим на работа; Тајмер; Силен проток на воздух; Турбо режим; Мек почеток; Дигитален дисплеј
Јачина на звук во стандардни услови (dB) - UJ ≤ 59
Јачина на звук во стандардни услови (dB) - VJ ≤ 68
Гарантен период (месеци) 60 месеци
Капацитет за одвлажнување (L/h) 2,4
Макс. должина на цевката (m) 50
Макс. висинска разлика (m) 25
Надополнување на медиумот за ладење (g/m) 24
Нето / Бруто тежина (kg) - UJ 29,9 / 38,4
Нето / Бруто тежина (kg) - VJ 44,7 / 47,9
Должина на претходно натоварена цевка (m) 5
Дијаметар на цевката за гасна фаза 1/2"
Дијаметар на цевката за течна фаза 1/4"
Проток на воздух (ErP) (m3/h) 990 / 760 / 640
Ладилно средство R410a
Растојание на заградите (мм) 663
Тип на уред Самостоен под