Menu
Your Cart

H+ design ACP-18CH50AEHI+ R32

H+ design  ACP-18CH50AEHI+ R32
H+ design  ACP-18CH50AEHI+ R32
H+ design  ACP-18CH50AEHI+ R32
H+ design  ACP-18CH50AEHI+ R32
H+ design  ACP-18CH50AEHI+ R32
H+ design  ACP-18CH50AEHI+ R32
H+ design ACP-18CH50AEHI+ R32
48,390ден.
48,390ден.
  • Шифра: 18CH50AEHI+
Сподели
Максимален капацитет за греење (kW) 6,01
Максимален капацитет за ладење (kW) 6,01
Минимален капацитет за греење (kW) 1,26
Минимален капацитет за ладење (kW) 1,82
Номинална влезна грејна моќност (W) 1680
Номинална влезна моќност за ладење (W) 1600
Номинален капацитет за греење (kW) 5,57
Номинален капацитет за ладење (kW) 5,28
Работна површина за време на загревањето (W) -25 °C ≤ T ≤ 24 °C
Работна област за време на ладењето -15 °C ≤ T ≤ 50 °C
Проценето оптоварување за греење (W) 4100
Проценето оптоварување за ладење (W) 5300
SCOP коефициент 4,1
SEER коефициент 6,3
Боја на уредот Бело
Бучава (dB(A)) - UJ 41,5
Бучава (Db(A)) - VJ 54,5
Димензии на пакувањето (мм) - UJ 1005 x 385 x 295
Димензии на пакетот (мм) - VJ 915 x 370 x 615
Димензии на уредот (mm) - UJ 920 x 321 x 211
Димензии на уредот (мм) - VJ 805 x 330 x 554
Функции ЕКО режим на работа; 1W мирување; Ноќен режим; Функција за заштеда на енергија; Био филтер; Филтер за прав; Јонизатор; Самочистење; Златен слој; Заштитен капак на вентилот; Интелигентно одмрзнување; Откривање и прикажување на грешки; Сензор за истекување на течноста за ладење; Почнувајќи од низок напон; PTC компресорски и кондензаторски грејачи; Функција за итна работа; Ладење на температура од -15°C; Греење на температура од -25°C; Wi-Fi подготвен; „Чувствувам функција“; Рачна контрола; Бескошумно управување; 3 брзини на проток на воздух; Двонасочна дренажа на кондензат; Греење на 8°C; Замав за автомобил; 3D проток на воздух; Меморирање на позицијата на рутерот; 12 брзина на проток на воздух; Автоматски режим на работа; Меморија на последниот режим на работа; Тајмер; Паметен проток на воздух; Турбо режим; Мек почеток; Дигитален дисплеј; Whisper Air
Јачина на звук во стандардни услови (dB) - UJ 54
Јачина на звук во стандардни услови (dB) - VJ 63
Гарантен период (месеци) 60
Капацитет за одвлажнување (L/h) 1,8
Макс. должина на цевката (m) 30
Макс. висинска разлика (m) 20
Надополнување на медиумот за ладење (g/m) 12
Нето / Бруто тежина (kg) - UJ 11,3 / 14,4
Нето / Бруто тежина (kg) - VJ 33,5 / 36,1
Должина на претходно натоварена цевка (m) 5
Дијаметар на цевката за гасна фаза 1/2"
Дијаметар на цевката за течна фаза 1/4"
Проток на воздух (ErP) (m3/h) 750 / 530 / 430
Ладилно средство R32
Растојание на заградите (мм) 511
Тип на уред Ѕид расцеп